Marshall Major

01_majorblack

02_majorblack

04_majorblack

05_majorblack

06_majorblack

07_majorblack
08_majorblack

10_majorblackMan skulle tro det her var en reklame, men det er det altså ikke. Jeg er bare vanvittigt forelsket i disse headphones fra Marshall. De hedder Major (jeg associerer straks til “major crush” – for man må sige det er det jeg har på dem).

Jeg har set flere piger rocke dem i gadebilledet, og bliver mere og mere tændt på dem for hver gang jeg ser dem. Derudover har jeg prøvet dem et par gange, og kan kun sige at rent teknisk er de geniale. Lyden er åndssvagt lækker, og det tiltaler på alle måder en musikfreak som mig. Derudover er det praktisk at de kan klappes så meget sammen, og dermed blive ret så kompakte. På den måde kan de jo nemt være i en lille taske. Fancy ass headphones siger jeg bare. Se dem og læs mere om dem her.

Nå ja, én lille ting mere. Som i nok kan huske så droppede jeg tanken om at få fingrene i den smukke by Malene Birger hat. Grunden hertil er, at mit hovede er meget lille hvilket fik hatten til at svømme rundt deroppe. Her er det så at jeg igen må rose Marshall for hørebøfferne; de passer nemlig virkelig fint til et mindre hovede. YAY!

//I have a major crush on these Marshall Major headphones (pun attended). They get top grates from me when it comes to quality and design. Do they appear on your Christmas wish list too? Check them out right here

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s