Inspired by // Julia Le

_MG_6215 _MG_6221 _MG_6222// Taske: Alexander Wang x H&M // jakke: Philip Lim // second hand sweatshirt (arvestykke fra Julias morfar) // Nederdel: Helmut Lang // Won Hundred sko //

Igår mødte jeg den fine Julia Le, eks-Århusianer og nu Københavner. En stilsikker pige, med tydelige meninger om mode. Julia har et ben indenfor hos modeverdenen og forstår at bevæge sig frit her. Jeg stillede hende derfor et par hurtige spørgsmål.

Julia er tidligere indehaver at second hand butikken Kom:mode, tidligere modeblogger og til januar kan du eller din kæreste hyre hende som din personlige stylist inden for herremode hos The Cloakroom.

Hvor stammer din interesse for mode fra? Årh den stammer fra min morfor og mor. Min mormor har altid inspireret mig med sin drengede tilgang til mode og sit mod til at klæde sig som hun selv ville. Fra min mor har jeg arvet tanken om at udstråling og fremtræden er vigtig at have for øje, og er af stor betydning i forbindelse med mødet med mennesker.

Hvordan vil du beskrive din stil? Min stil er minimalistisk, sporty, drenget og chick. Min garderobe består af neutrale farver som sort, beige, hvid og grå. Dette er også farverne min garderobe er opdelt i, hvilket gør det nemmere for mig at klæde mig på om morgenen. Jeg er nemlig ikke typen der finder mit tøj frem aftenen før, da jeg klæder mig på efter mit humør den pågældende dag.

(Julia svarede lynhurtigt herpå, og gennem vores samtale står det klart at hun ved hvad hun vil udtrykke og hvad hun står for. Dette førte mig til næst spørgsmål).

Følger du tidens aktuelle trends? Nej, ikke medmindre de passer ind i den stil jeg ellers har. Jeg bryder mig ikke om at ændre min stil, fordi moden dikterer det. Derimod adopterer jeg de trends, som jeg kan se mig selv bære og som fremhæver mit udtryk. På den måde er der heller ikke konstant udskiftning i min garderobe og mine items overlever i længere tid end ellers.

Nu er du jo ung, men hvad drømmer du om at ende ud med at lave? Jeg ved jeg får mit eget igen. Om det så bliver et unisex label jeg kommer til at forhandle eller et magasin jeg kommer til at udvikle, så ved jeg at det en dag vil ske. For mig er det vigtigste ikke at vide hvornår det sker, men at jeg har troen på mine evner og intuition. Derfra kan jeg slå til, når den rette mulighed byder sig.

Hvad er dit bedste fashion advise? Vær ikke bange for at implementere dit festtøj i et hverdagslook. Dette betyder også at du hellere skal være overdressed end underdressed.

//Yesterday I met up with this stylish girl, Julia Le and asked her a few questions about her style and look upon fashion. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s