Julia Roberts for Givenchy

Photo credit // Givenchy

En gudesmuk Julia Roberts uden sit ikoniske smil og uden makeup. Selvom jeg bedre kan lide hendes smil end disse alvorlige miner, så stråler hun. Faktisk stråler hun så meget, at jeg har tendens til at overse tøjet.

Som Givenchy designer Riccardo Tisci selv beskriver det: “Sometimes you shoot someone who’s so popular, you try to make it glam, but I really wanted her the way she arrived: black jacket, men’s shirt, jeans, which is really what we have in common.” Dazeddigital.com

tumblr_ngd9h9w9ec1qa3sufo1_500
Photo credit // Givenchy

Den smukke Julia Roberts, på (hold nu fast) 47år, er et af mine store forbilleder. Det er hun især pga hendes udstråling og afslappede væsen. Derudover er hun en kvinde, jeg er vokset om med at se op til – det har jeg gjort siden jeg så Pretty Woman for første gang i 1990erne (eller Pletty Woman, som jeg kaldte den).

//I love this shot with julia Roberts wearing Givenchy, however I miss her iconic smile. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s