Backyard

_MG_6333_2

_MG_6335

_MG_6339

_MG_6341_2

Som sædvanligt gik jeg på opdagelse med mit kamera i mine forældres baghave, som 1. juledag var som forvandlet til det smukkeste vinterlandskab. Solen skinnede fra en skyfri himmel og sneen lå uberørt. Den kolde luft var som ren og ny energi jeg kunne suge til mig. Dage med vejr som det, er det bedste jeg ved.

Nyder du også at der er lidt sne, eller er du en af dem som sneen forvandler til en gnaven type?

Idag var jeg igen ude i sneen, da jeg snotforkølet drog til meditativ yoga. Det var en fantastisk smuk oplevelse, og som var det ren magi kunne jeg ubesværet trække vejret efterfølgende. Nu koger min linsesuppe på livet løs, så mon ikke min forkølelse er væk snart.

//This is a little postcard from my christmas vacation at my parents place. The snow and ice was incredibly beautiful and clean. 

Todays yoga session was simply magic. We used a lot of mantras and meditation tools from kundalini, my favorite kind of yoga. I guess I prefer kundalini as it’s very powerful and energetic, but also magical and meditative. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s