My new year resolutions

Egentligt havde jeg tænkt mig at dele mine tanker om, hvor lidt jeg i virkeligheden tror på de hersens nytårsforsæt. Tanker som: De holder alligevel ikke mere end én enkelt måned, de er overvurderede, de giver mig præstationsangst, de er håbløst amerikanske. Når disse tanker først var tænkt, opstod der nye og mere positive ideer om hvad et nytårsforsæt faktisk er. Tanker som; det er sundt at sætte sig mål, det er positivt at turde kræve noget af sig selv, du sætter dine egne mål og derfor er du selv herre over i hvilken retning de skal gå. Så i kan jo nok høre at jeg til sidst blev helt lun på tanken om nytårsforsæt.

Mine forsæt for 2015 lyder derfor således

  • Jeg vil lytte meget mere til min intuition. Den viser sig oftest at tale sandt og føre gode oplevelser og erfaringer med sig. Herunder kan jeg nævne at tage til fest alene, på trods af at du ikke kender ét eneste menneske til den omtalte fest. Dette gjorde jeg til First Twiqs release party, og jeg endte med at skabe nye og dyrebare relationer, networke og nyde den energi der i det hele taget var grundet vores fælles passion for mode og Aarhus.
  • Jeg vil bruge færre penge på ligegyldigheder og flere på mit madbudget. Det vil sige, at jeg vil blive bedre til at skrue ned for mine impulskøb og skabe en bedre luft i budgettet til for eksempel at spise bedre og at spare op til ting som jeg virkelig ønsker mig og til fremtiden.
  • Jeg vil anerkende mig selv mere. Jeg anerkender andre mennesker uden tøven, men glemmer at anerkende og sætte pris på mig selv. Både hvad angår mig selv og mit væsen, men også de ting jeg opnår. Jeg er trods alt bedre end jeg går og siger til mig selv. Det må jeg godt få øjnene mere op for, og bruge til at pleje mit selvværd som til tider i den grad kan styrtdykke.
  • Være mere aggressiv i min jobsøgning. Nu VIL jeg fandeme ha’ det job. Jeg savner at arbejde, at bruge mine pædagogiske evner og at gøre en forskel derude i verden.

Disse nytårsforsæt gælder ikke bare for år 2015, men for mit liv generelt. Hvordan lyder dit nytårsforsæt og hvad tænker du om dem?

//My new years resolutions for 2015 are on my mind today. It counts thoughts as listening more to my intuition as it often leads me to great experiences. Buy less junk and better foods. Recognize myself and my actions more. Be more persistent in my way of seeking a job. what’s your new years resolutions? Do you believe in them? 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s