The whisky drinking kind of woman

c600x516// The Insiders’ fashion guide – Paris // Highland Park // Marshall Major //

Jeg fik aldrig vist jer mine fine julegaver, så det må vist være på tide at få gjort.

Af mine kære forældre fik jeg Marshall Major hørebøfferne (som jeg er voldsomt glad for), luksuriøst sort sengetøj og en Clean Rain parfume. Den lækre lille bog om Paris, fik jeg af min bror og hans kone. Aftenens store overraskelse blev en flaske vanvittigt lækker whisky, som min søde farbror havde købt. Han om nogen kender mig, og ved at jeg elsker whisky. Den omtalte whisky hedder Highland Park – Dark Origins og er godt sødet med sherry og har en lækker røget eftersmag. Af min farbror og hans kone fik jeg også Mette blomsterbergs fine dråbeformede tallerkener og dessertglas.

Alt i alt nogle virkelig flotte gaver, som jeg nyder hver dag (måske lige med undtagelse af whiskeyen, den drikker jeg ikke af hver dag).

//These are some of my christmas presents. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s