Great news

Jeg har godt nyt!

Det er nu endelig lykkes mig at finde et nyt hjem. Det er en kæmpe lettelse og jeg kan mærke det bliver lækkert. Mit nye hjem består af en etage af et hus i Risskov/Aarhus. Det vil sige at jeg får eget bad, køkken og to værelser. Alt er nyistandsat og rart. Der er stuk i loftet og kridhvide vægge.

Jeg flytter allerede ind i slutningen af denne måned/ start februar og glæder mig som et lille barn!

//I finally got myself a new home. I’m moving at the end of this month and I’m just excited as a child on christmas day. My new home is a part of a house, where I get my own bathroom, kitchen and two rooms. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s