An instapost

@UNLEASHED.THOUGHTS

Det er blevet tid til endnu en instapost. Siden sidst har jeg fundet nogle gamle teenbilleder af mig, de bragte et kæmpe smil frem hos mig. Jeg har ryddet aggressivt op i klædeskabet og sælger derfor ud af lækre ting på Trendsales/ Cecilieborggaard. Jeg har stiftet bekendskab med verdens mest forkerte spil – Cards Against Humanity. Jeg har spist veganer fiskepinde af min kusines smukke Royal Copenhagen stel og tagget det som #viladerbaresomom, #narrefiskepinde. Jeg har fået bekræftet at jeg er en whisky drinking kinda woman. Jeg er faldet i svimer over mosaikken på muren ved Viborg Kunsthal. Jeg har løftet sløret for mit livs største og mest personlige projekt -Jeg skriver på en roman.

//I found a photography of teenager me yesterday and couldn’t resist sharing it with you guys. Check it out along with a load of new shots on IG. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s