Creativity

Det er ikke fra fremmede jeg har min sans for at kreere.

Jeg kommer fra en kreativt anlagt familie. I sin tid nød min farfar blandt andet at fotografere og var så dygtig hertil at han vandt en pris. Dette gik i arv til min kære far, som en stor del af sin ungdom fotograferede og havde en virkelig god sans for det. Han fangede stemninger og udtryk på en helt fantastisk måde. Denne evne er gået i arv til mig og den dag idag elsker jeg at fotografere.

1979852_10201606872435510_1704797977_n

Fotografi taget af farfar Bertel

Fra min mor har jeg fået interessen for og evnen til at male. Min mor malede i mange år med akvarel og var ret så god til det. Sidste år gav hun alt sit udstyr videre til mig, og jeg er så småt begyndt at øve mig i at mestre akvarelmalingens kunst.

foto 2-9

Min moster kreerer de smukkeste kort jeg ved af, og har altid kreeret smukke ting til sit hjem og sine kære. Hendes kreativitet beundrer jeg dybt. Hendes døtre, mine kusiner er ligeledes kreative. Den ene laver sågar sit eget læderudstyr til sine heste. Udstyr jeg aldrig har set mangen til og som i den grad er smukkere end det der findes i almene butikker. Jep, jeg har en awesome familie på det punkt!

Selv har jeg været kreativ siden barnsben. Jeg skrev, tegnede og indrettede mit værelse til den helt store guldmedalje. Jeg lavede udstillinger på værelset og bød mine forældre indenfor til en rundtur, som var det et andet museum.

foto-24

foto 1-13

Idag er mit største og mest elskede kanvas bloggen her. Her kan jeg dele mine egne fotografier, malerier og kollager. Her kan jeg dele mine tanker om livet og min passion for mode. Præcis derfor betyder bloggen her så meget for mig.

//I got my sense of creativity from my beloved family. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s