I wouldn’t mind wearing

c600x586

// Cecilie Copenhagen dress, Marni loafers, Céline sunglasses, Trine Tuxen x Stine Goya earcuff //

Gårsdagens fest på Hornsleth Bar var sgu lidt speciel må man sige. Lidt en øjenåbner for, at Aarhus altså også har en ucharmerende side. Lidt øv, men det skader jo ikke at få et mere nuanceret billede af byen.

Som i har kunnet se på Instagram bruger jeg dagen idag på at glæde mig til min snarlige flytning og at tegne. Jeg tegner alt for sjældent kan jeg mærke, det er virkelig en aktivitet som er befriende. Hvis jeg skulle ud og være lækker og det ikke var søndag aften, så ville jeg iføre mig ovenstående outfit. Det består hovedsageligt af stærkt dansk design.

//I wouldn’t mind wearing this today! It’s an outfit mostly based on powerful danish design, such as Cecilie Copenhagen and Trine Tuxen x Stine Goya, which I love. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s