An instapost

@UNLEASHED.THOUGHTS

Efter endelig at have fundet mig et nyt hjem, har jeg fundet energien til at intensivere min jobsøgning. Jeg har planer om at tage en hulens masse smukke billeder, når jeg rammer Risskov. Jeg har, som omtalt flere gange, et crush på septums af den gyldne slags. Derfor har jeg anskaffet mig en fake én af slagsen, som jeg kan afprøve looket lidt med. Indtil videre er jeg ganske glad for det. Min kreativitet og bloggen her er inde i blomstringsperiode og indlæggene står nærmest i kø for at blive udgivet – dejligt!

//I finally got more energy to write job applications and update this blog more often. The energy comes from having found myself a new, lovely home. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s