Inspired by

IMG45681Eside1IMG2998Photo credit // Look De Pernille 

Pernille Teisbæk

Hvem: Det undrer jer nok ikke, når jeg siger at jeg er evigt inspireret af den skønne modeblogger og stylist Pernille Teisbæk. Hun repræsentere den Danske/ Skandinaviske stil på en afslappet og personlig måde. En måde hvor hun formår at være fornyende, men samtidig tro mod sig selv.

Hvad: Pernille Teisbæk er minimalistisk, skandinavisk og feminin i sit udtryk. Hun formår at kombinere hight street med high fashion, på en elegant og afslappet måde. Hun fremstår naturlig og lader tøjet tale for sig selv.

Hvordan: Vær ikke bange for det afslappede look, det kan hurtigt gøres lækkert med et par hæle eller en eksklusiv taske. Vær tro mod din egen stil, og hold dig til de trends der klæder dig. Personlighed klæder alle og får en til at fremstå mere naturlig og ubesværet.

jeg har lavet en collage inspireret ud fra de ovenstående outfits. Få selv Pernille Teisbæks look på en nem og generelt budgetvenlig måde.

//I’m inspired by Danish stylist and fashion blogger Pernille Teisbæk. Therefor I made this collage inspired by her general style and look. I especially adore her ability to combine high street and high fashion items in such an effortless and natural way.

c600x505// Mules, beanie, bumbag, Stan Smiths, anorak, pants, jeans, similar shirt, similar knit // 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s