People worth following

On Instagram

Jeg er ligesom størstedelen af alle andre unge kvinder dybt afhængig af Instagram. Jeg tjekker IG som det første når jeg står op og som det sidste når jeg går i seng. Derfor følger jeg en hel del cool mennesker derinde, og tænker det kunne være sjovt at dele nogle af mine yndlingsprofiler med jer. Hvis i skulle have lyst til at følge mig, er jeg at finde under navnet @unleashed.thoughts.

@Nemesisbabe – En ung dansk modeblogger med en fantastisk æstetik. Marie, som hun hedder, formår altid at tænke nyt og hendes visuelle koncept er noget helt for sig.

@Ruthcronefoster – Den aarhusbaserede illustrator Ruth Crone Foster er også at finde på Instagram. Hun laver de fineste, mest detaljerede kollager man kan tænke sig, har lavet et vanvittigt smukt designarbejde på et 21 meter langt tæppe, designer for Absolut Vodka m.m. Derudover ved hun hvad der rør sig på kunstfronten i Aarhus og er bestemt værd at følge.

@Rickifuckinhall – Er du ligesom jeg fuldstændig pjattet med mænd der er dækkede af tattooveringer og har store skæg, så vil du elske Ricki Hall. Han er sjovt nok model (det havde man jo ikke gættet).

@Spotding – Endnu en af mine favorit modebloggere, Jane, er at finde på Instagram. Her deler hun outfits før de endnu har ramt bloggen. Hun bor i London, og viser byen fra nogle skønne vinkler.

@Dazedmagazine – Mit absolutte favorit magasin Dazed & Confused har en virkelig smuk instagramprofil, hvor man har mulighed for at følge med i hvad de arbejder på til det næste nummer.

@Lykkeli – Følg den helt igennem fantastiske svenske sanger Lykke Li rundt i verden. Hun har virkelig en fin og alligevel rå vinkel på tingene. Ud over at være en formidabel sanger er hun en virkelig stilfuld kvinde.

//These are some of my favorite profiles on Instagram.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s