Framed

c600x638

Jeg går så småt og lægger planer for hvordan mit nye lille hjem skal indrettes. I og med jeg nu får to værelser at gøre godt med, får jeg meget mere plads end jeg hidtil har haft. Det betyder også at der bliver mere plads til det jeg holder så meget af: kunst. Jeg har tænkt mig at dedikere det meste af en væg i stuen til netop kunsten, og planlægger at male denne væg enten mørk juvelgrøn eller dyb, dyb blå. Min kunst er udelukkende indrammet i sort og vil derfor stå så smukt frem på en mørk væg.

Jeg glæder mig så vanvittigt meget til at kunne indrette det nye!

//I’m planning how to decorate my new home, and one of my ideas is to paint one of the walls in the living room dark emerald or deep blue. The wall will be a collage of my art, which will pop out so beautifully on a dark wall. What do you think of this idea? 

Advertisements

One thought on “Framed

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s