Inspired by

SIRN23251-72

010615_Celine_Coat_1 1b

122414_RosettaGetty_ 2_bPHOTO CREDIT // STOP IT RIGHT NOW

Jayne Min

Hvem: West Coast blogger Jayne Min bag Stop It Right Now har det sidste halve år draget mig med sine lækre streetinspirerede outfits og billeder af høj kvalitet. Hun har mod og er æstetiker med stort æ.

Hvad: Jayne forsår at lege med silhouetter. Hun arbejder med et drenget look med feminine twists og er ikke bange for at have mange forskellige looks i sin garderobe. Derudover er hun lidt af en tomboy.

Hvordan: Sats på få farver i garderoben, og gå i stedet efter silhuetter og udtryksfulde outfits. Klæd dig efter humør og temperament. Vær derudover ikke bange for at bruge larmende items, så længe de er kombinerede med ellers dæmpede items.

Jeg har lavet en collage med de items du skal bruge for at sammensætte et outfit i stil med Jayne Min og hendes look. Det må siges at være et godt miks mellem hight street og high fashion. Selv er jeg især forelsket i det grønne sæt fra Acne Studios.

//I’m inspired by West Coast fashion blogger Jayne Min. Therefor I made this collage inspired by her general style and look. I especially adore her ability to combine boyish and feminine items and her playful silhouettes. 

c600x591

// Jeans, cardigan, body, trousers, top, similar coat, boots, sneakers //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s