An instapost

@UNLEASHED.THOUGHTS

Hermed en lille opdatering med hjælp fra Instagram.

I disse dage er det der fylder mest i mine tanker den kommende flytning. Jeg har fået ordnet og planlagt meget, men jeg mangler stadig at pakke hele svineriet ned i flyttekasser. Jeg bliver træt og lang i armene bare af at tænke på det. Dog opvejer glæden over det nye hjem alle disse anstrengelser.

Jeg mangler faktisk kun få møbler til det nye hjem, nemlig et spisebord og stole dertil. Det må på ønskelisten straks. Jeg forudser at min ønskeliste vil være fyldt med ting til boligen i meget lang tid fremover. For hvem i hulen kan sige at de kun mangler få møbler til hjemmet? Jeg ved i hvert fald at jeg derudover kommer til at crave maling i lækre farver, dims, illustrationer og smukke stearinlys i lange baner.

Hvis her bliver lidt stille, så ved i at det er fordi jeg står og sveder over de føromtalte flyttekasser. I kan dog, som altid, følge med ovre på instagram.

//I’m about to move into my new home, and I all I have left to do is packing my life into boxes. I’m getting tired and my arm are getting longer only by the thought of it. However, it might get a bit quiet in here the next couple of days, as I’m obviously quite busy. Follow the progress on Instagram. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s