I wouldn’t mind wearing

c600x597

// Stine Goya shoes and jacket, Frame jeans //

Something pretty by Stine Goya 

Årh ha, så kom mine cravings for disse smukke åbne sko, her midt i sneen midt i januar. Det er jo ikke fair. Skoene er designet af Stine goya, og det samme er læderjakken med de smukke gulddetaljer. To ting som jeg ville elske at kunne iklæde mig på torsdag til åbningsdagen for Stine Goyas nye butik her i Aarhus. Jeg må dog drømme videre og istedet forholde mig til både årstid og økonomi.

Kommer du til Stine Goyas åbningsdag på torsdag? Det er helt præcis i Volden nr. 4  og det vil være hendes SS15 kollektion der hænger på bøjlerne. Selve butikken er indrettet af Stine Goya selv, og jeg må sige at dette glæder mig enormt meget. Hun har om nogen sans for æstetik og detaljer, så mon ikke det er lige så fint og inspirerende som resten af hendes univers.

//I would love to wear this at the opening of Stine Goya’s new store in Aarhus. The opening day is this thursday and her SS15 collection will be in store. The place is decorated by Stine Goya herself, which excites me as she is extremely talented when it comes to working with details, colors and aesthetics. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s