An early blackout

Midt i flytterodet 

Jeg har nu pakket halvdelen af min lejlighed ned i flyttekasser og jeg kan næsten ikke overskue rodet. Det må godt rode i skuffer og skabe, men for pokker hvor kan jeg næsten ikke udholde synligt rod. Dog må jeg fatte mod og holde ud til på søndag hvor jeg flytter. Indtil da får jeg hulens travlt, så jeg vil med dette blackout sige go’ dag og vi ses på den anden side af weekenden.

// I can’t stand the mess this moving-out-situation creates. With boxes and everything out of place, my hair turns grey and I’m out of my comfort zone. However it’s only gonna be like this until sunday, where I move into my new home. See you until then. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s