Shades and loafers


// Thin preppy havana //

Céline 

Jeg har aldrig ejet et par kvalitetssolbriller og jeg går derfor med drømme om at tilføje et par til garderoben (læs: ønskelisten). Disse fra Celine er et ganske godt bud, og med deres fine farver og facon passer de ganske glimrende til den nuværende 70’er trend.

Årh ja, jeg er klar over at Céline solbrillen er blevet en “bloggersolbrille”, men det rører mig egentligt ikke. Brillens popularitet vil jeg tro skyldes det rene design og den lækre kvalitet. Derudover præsterer Céline at lave en brille til enhver smag, så praktisk talt alle vil kunne finde et par der passer til deres udtryk og ansigtsform.

//These shades by Céline have found their way to the top of my wish list. This is about time, as I have never owned a pair of high quality designer sunglasses. Strange, but true. 

// Black, brown //

&Other Stories 

Noget helt andet jeg aldrig har ejet er et par loafers (jeg har “tæsket” min eks med hans, fordi de var så grimme, men jeg har aldrig ejet et par selv). Måske er det på grund af eksen, at jeg aldrig har købt mig et par loafers. Uanset hvad er det altså først for få måneder siden, at jeg er tøet op overfor dem.

Hvorom alting er så faldt jeg over to virkelig fine par hos &Other Stories. Ligesom solbrillen fra Céline passer de perfekt ind i 70’er tendensen. De store frynserne, nitterne og især det lysebrune læder gør dem ret så lækre at se på. De ryger direkte på ønskelisten sammen med solbrillerne.

//Another item I have never owned myself is a pair of loafers. These from &Other Stories with fringes, rivets and black/brown leather are so 70’es and cool. I want both pairs!  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s