An instapost

@UNLEASHED.THOUGHTS

Det er vist på tide med en ny instaopdatering. Siden sidst er jeg flyttet fra 8530 (Hjortshøj) til 8240 (Risskov). Helt præcist er det en stor kælderlejlighed i et hus jeg har fået mig. Her er så dejligt og på blot 3 dage er jeg noget nær færdig med at indrette.

Under nedpakningen af det gamle hjem hørte jeg nærmest ikke andet end CocoRosie. Musik som jeg stadig ikke går en dag uden at lytte til. I fortjener næsten en musikvideo med dem, så det får i her:

Derudover har jeg været til jobsamtale. Det var egentligt et helt fantastisk sted, men det specifikke job passede bare ikke til mig. Det var lidt af en skuffelse. Dog går jobjagten videre.

Jeg har ikke vist mit ansigt (helt bogstaveligt talt) her på bloggen i hundrede år. Med andre ord hungrer bloggen efter outfitbilleder og jeg har planer om at arbejde hårdt på sagen. Så stay tuned, der skal nok komme noget stil herfra snart.

// An instapost from me. As you can see I have decorated my new home and I already feel good about it. it’s cosy and safe.

I went to a job interview today. The place was amazing, and the energy was good, the job just didn’t fit me. I’m bummed about it, but life goes on.

I’m aware that there is an outfit-famine going on in here. I’m working on that, so stay tuned.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s