A blackout

The end of the week will be here soon 

Lige om lidt er det weekend. For mig, som arbejdsløs, flyder hverdag og weekend tit sammen. Derfor er jeg ikke lige så glad, lettet og festlig som andre travle folk, når weekenden endelig rammer.

Dog forsøger jeg at skabe noget der kunne minde om en adskildt weekend og hverdag, ved at afsætte faste tidspunkter til jobsøgning og praktiske gøremål. Men årh hvor jeg savner at have noget at skulle afsted til, et bestemt tidspunkt at skulle ud af døren på og nogle der venter mig et sted. Det her med at være arbejdsløs, kan for andre se ret luksusagtigt ud i forhold til fri strukturering af hverdagen og løse tøjler. For mig er det dog hurtigt blevet en smule ensomt og tomt.

Heldigvis har jeg en familie og nogle fantastiske veninder, som ser mig lige så ofte de kan. Så man skal altså ikke have alt for ondt af mig (bare en lille smule). Jeg håber mit held snart vender, så jeg kan komme ud på rød stue og gøre dagens gode gerning.

// The weekend is upon us – what a joy. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s