Those dark colors

At home 

Det er ikke nemt at finde et emne der helt passer, efter et så dybt et indlæg som det jeg udgave igår. Det er et ganske særligt emne for mig, og jeg er så glad for at jeg tog rigtigt hul på det. Det er et emne som berører mig dybt og som i med sikkerhed vil høre mere om.

Idag fik jeg synet min gamle lejlighed, og alt var smukt lavet. Det betyder at jeg får hele mit depositum tilbage, hvilket bare er pisse dejligt. Da jeg stod derude i den tomme, hvidmalede lejlighed med det store trægulv kunne jeg ikke lade være med at lade mine tanker vandre. Jeg drømte om indretning, en af mine helt store passioner. Jeg ville nogle gange ønske at jeg havde uddannet mig til indretningsarkitekt. Jeg ville være så sej til det, tror jeg.

Mine tanker bevægelse sig altså hen mod indretning, ønsker og drømme om hvordan mit nuværende hjem kan formes. Jeg tænker i dybe dybe farver brugt til at lave detaljer. Farver inspireret af naturen, som dybgrøn fra de store skove og midnatsblå fra det bundløse hav. Detaljerne skulle blandt andet være på vægge og døre. Som nævnt her, drømmer jeg om at male en hel væg og her kan i se hvordan jeg tænker dørene kunne males.

Dertil kommer alle de fine pynteting og den fabelagtige stol i det smukkeste træ. Den er selvfølgelig fra Eames; en rigtig darling. Den ønsker jeg mig brændende som erstatning for min nuværende skrivebordsstol. Den er så småt ved at falde fra hinanden.

c600x525

//Chair, crystal glass, lamb skin (fake), pen organizer// 

// Finding a suitable subject after writing about mental health and depressions aren’t easy. However I thought I should write about one of my great passions: Interior designing. Sometimes I wish I had chosen to educate myself as an interior designer. 

So today my thoughts wandered and I dreamt of decorating my home inspired by nature. With blue from the bottomless ocean and the deep green woods. Those colors should be used as details on a single wall and doors. The Eames chair is the most beautiful thing I have seen in a long time. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s