My wardrobe

_MG_6592 _MG_6593

Favorites 

Hermed en lille fremvisning af mine favorit items fra garderoben. De har fået hæderspladsen på min nyerhvervede kobbergarderobestang, som så fint hænger ned fra loftet i mit soveværelse.

Den smukke strik er en ældre sag fra H&Ms trendkollektion. Den er endda købt på udsalg, så jeg kom af med sølle 250kr for den. Jeg elsker farven på den, det er i mine øjne den smukkeste farve overhovedet.

Bodyen er relativt ny i garderoben. Den er fra Maison Martin Margielas samarbejde med H&M. Den er erhvervet gennem Trendsales. Jeg har været forelsket i den siden kollektionen kom ud for cirka tre år siden, så endelig at have fået fat i den er bare så stort.

Wood Wood x Disney toppen er ny. Den er købt på udsalg og jeg kunne stirre på den for evigt. Materialet, nuancerne og printet er så vildt.

_MG_6591_MG_6595

De åbne støvler er fra Bianco. De er ligeledes gamle, jeg mener de er købt for fire år siden. Dengang faldt jeg pladask for farven og designet.

_MG_6601_MG_6603

// These are a few of my favorite items from my wardrobe. A heavy knit from H&M, a body from H&M x Maison Martin Margiela and a top from Wood Wood x Disney. The open boots are from Bianco. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s