An instapost

@UNLEASHED.THOUGHTS

Jeg har gode nyheder! Denne uge har bloggen rundet de 400 følgere og jeg er pavestolt. Sammenlignet med andre bloggere er det ikke meget, men for mig som nystartet mode- og livsstilsblogger er det stort. Jeg elsker at blogge og jeg er så lykkelig over at i synes mine ord er værd at læse og billeder drager. Tak.

// Great news! The blog is followed by 400 readers now. It’s not many compared to other blogs, but to me it’s a big ideal. as I’m quite new to being a fashion- and lifestyleblogger. I’m honored that you find my words interesting to read and photographies ditto to look at. Thank you. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s