My hair

Let it grow 

Jeg går og drømmer lidt om at lade mit hår gro ud til skulderlængde og så beholde pandehåret. Meget i stil med modellens frisure ovenfor. Det ser virkelig fint ud, især med det lette fald/krøl i håret som jeg også har. På nuværende tidspunt er mit hår stadig meget kort og drenget og trænger gevaldigt til at blive klippet. Dog modstår jeg fristelsen, og lader det gro.

// I’m gonna let my hair grow from very short to a long lob. I have made that decision based on inspiration by the photographies above. The long bob with natural, fine curls and bangs are growing on me. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s