The perfect chair

c600x601

For my desk 

Som nævnt tidligere har min skrivebordsstol set bedre dage. Den skranter og armlænet truer med at falde af. Derfor går jeg pt med flere drømme om interiør og ny stol end tøj og nye outfits. Jeg drømmer som sædvanligt stort og at opfylde mine drømme ville kræve en seriøs opsparing.

Ud fra mine ønsker har jeg lavet en inspirationskollage. Det er hovedsageligt dansk design, men der er sneget sig en englænder ind i billedet. Øverst fra venstre er det HAY, Ox Denmarq, Arne Jacobsen, Eames, og to gange Arne Jacobsen til sidst. Altså er det en broget blanding af nyt og klassisk design. Min favorit må være den sidste, Gran Prix stolen i lamineret ask af Arne Jacobsen.

Er i ved at være trætte af kun at høre om mine drømme i stedet for at se action? Det er jeg selv. Jeg kan bare ikke træde til før pengene er der, og jeg må sande at det er de først når jeg ikke længere er arbejdsløs. SUK. Dog har jeg lagt en mægtig plan for min arbejdssøgning, som med sikkerhed vil rykke mig en del tættere på jobbet.

// I dream of a new chair for my desk. I have a combined office and bedroom and the only missing furniture is the perfect chair. Therefor I made this collage with chairs that catches my eyes. Most of them are Danish and one are english. It’s a blend of classics and new design. 

From the top at left you see a HAY chair, Ox Denmarq, Arne Jacobsen, Eames and Arne Jacobsen x 2. My favorite is the last Arne Jacobsen called Gran Prix in laminated ash. 

Advertisements

2 thoughts on “The perfect chair

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s