Take it on

c600x634

Boots by Toga Pulla, jacket, shoes and cullottes from Acne, bag and skirt from Proenza Schouler. 

Pull it off

Endnu et imaginært outfit skal i få herfra. Jeg laver tonsvis af dem og bruger umådelig kort tid på at lave dem. Man skulle tro jeg aldrig havde lavet andet, men det er heller ikke langt fra sandheden. Sagen er nemlig den at jeg har elsket at klæde mig på og klæde mig ud siden jeg var en lille pige på bare 3 år. Dengang var der to ting der kunne gøre mig meget, meget glad. At bade i børnehavens kæmpetore badekar for derefter at klæde mig ud i timevis og at trække udklædningsskuffen ud hjemme hos mormor for at gå på jagt efter skjulte skatte.

Hos mormor fandt jeg tårnhøje stilletter, som klaprede så dejligt når jeg stavrede hen over flisegulvet. Kasketter med farvet plastskygge, perfekt til at tilføje looket et lidt sporty feel. Store skjorter som kunne gøre det ud for en kjole. Alt sammen helt henrivende.

Idag synes jeg stadig at tøj og mode er forbundet med at have det sjovt. Det er en leg at finde et outfit, at eksperimentere med sammensætninger, fornemme materialer og prøve at få alting til at gå op i en højere enhed.

// Yet another imaginary outfit from me. I have always loved to dress up, and as a child I spend most of my time doing exactly that. My parents knew where to find me at the kindergarten: in the dress up room were I went to after having swimmed around in a giant bathtub for hours. Yes, we had a giant bathroom at my kindergarten. It was badass. I loved it. I still love everything about clothes and fashion and consider it being fun putting outfits together, mixing and matching colors and materials. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s