A new way of thinking

tumblr_mtxirbSnHC1rgpyeqo1_250Economics 

Jeg vil fra idag præsentere en lidt anden form for tænkning omkring forbrug. Set i forhold til mine tidligere forbrugsvaner og en general tænkning om det at have en lav indkomst og dermed et stramt budget.

For at gøre en lang fortælling kort, så har jeg længe ikke haft begreb om økonomi og det at holde sig inden for et budget. Det har ført til en unødvendig gæld, dårlig samvittighed og tænders gnidsel. Derfor fik jeg for nyligt et lynkursus i det at lave et budget af min far. Det var noget af en øjenåbner, for hold kæft (undskyld) hvor er man fattig som arbejdsløs. Derfor har det i samme omgang været en nødvendighed at tænke nyt i forhold til forbrug. Noget jeg synes er vanvittigt svært, sådan helt generelt, men også fordi jeg som blogger gerne vil kunne have en vis nyhedværdi.

Dette har startet en strid strøm af tanker hos mig. Tanker og undren. Kan man være modeblogger uden at købe nyt tøj hver måned? Kan man skrive om boligindretning, uden at være kedelig fordi man ikke selv ejer de ting man skriver om? Kan man blive ved med at være interessant overhovedet? Ja. Det kan man. Det er jeg i hvert fald blevet enig med min selv om. Det er ikke køb der gør en blogger god. Det er tænkning, anvendelse, ideer og æstetik. Jeg har jo før i tiden streetstylet folk i det aarhusianske bybillede, gået på FindersKeepers for at hente inspiration, lavet æstetiske kollager med drømmeoutfits og boligindretning. På den måde er der jo ikke mangel på inspiration fra mig til jer, på trods af, at jeg ikke køber mig fattig i nye items.

Derfor vil jeg for så vidt muligt trække på de ideer jeg allerede har, til hvordan man som blogger kan give af sine passioner og evner, uden at købe for blandt andet at please læsere. Jeg håber andre i samme båd som mig, som arbejdsløs eller studerende, ville kunne bruge dette indblik i hvordan man sagtens kan være glad og stadig overholde et budget. Derudover vil jeg også åbne op for en ny kategori, som vil omhandle lækker mad til få penge.

// I have done some thinking on economics lately. I have a very low income as I’m without job, but despite that i have been using money I didn’t have. Because I craved new stuff and because I wanted to have newsworthy as a blogger. I wanted to be inspiring and interesting at that point. This ruined me, made me sad, gave me a bad conscience and debt. Therefor i have now made a budget and a plan. A plan over how to be a great blogger, without overuse. This means I will take up my street styling again and continue writing about my passion for fashion and home decorating. I will present you to my favorite things, without buying them myself. I hop it makes sense and that this will be useful to other in the same situation. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s