Mit kedelige liv

_MG_6628_2

Thoughts and an update

Det tredje kapitel af min roman, Mit kedelige liv, er nu skrevet. I og med at min skrivestil er meget komprimeret og intens, skriver jeg aldrig mere end et enkelt kapitel af gangen. Da jeg skriver ud fra egne oplevelser og erindringer er bogen ikke udelukkende fiktiv. Dette gør skriveprocessen hård og psykisk krævende. Dog er jeg umådeligt lettet og føler mig nærmest flyvende efter hvert færdigtskrevne kapitel.

Min passion for emnet depression er svær for mig at beskrive. Passion er måske heller ikke det rigtige ord, men det dækker over mit ønske om at række en hånd ud til andre i samme situation. Folk der står i kampen med depressionen. Det er især dem og deres pårørende jeg skriver til. Det er på en måde med til at få mig til at slutte fred med mine egne depressioner. En form for afslutning på en lang proces og en personlig kamp.

Jeg glæder mig umådeligt meget til at udgive Mit kedelige liv. Jeg er så spændt på det færdige resultat og folkets reaktion.

// I just finished writing the third chapter of my novel. In danish it’s called Mit kedelige liv (My boring life in English). My style of writing is very intense and compressed. This makes the writing process very hard and I can’t write more than a single chapter at the time. The book is describing a girl diagnosed with a depression. I’m writing based on my own experience of having a depression and therefor the novel isn’t entirely fictitious. 

This book is my support to other diagnosed with a depression. I’m very excited about the whole process and the finished product. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s