An instapost

About everything and nothing

En lille opdatering på livet med hjælp fra instagram. En opdatering om alting, ingenting og alt derimellem.

Jeg har fået verdens fineste indflyttergaver af min familie. En termokande og en luksuriøs mælkeskummer til kaffen af mor og far. Mit allerførste Royal Copenhagen piece af min kusine, et contrast krus, og så i yndlingsfarven flaskegrøn.

Jeg indretter videre i huset og har sidst fundet på at indramme et par stykker bark fra yndlingstræet. Birk. Baggrunden er et stykke silkepapir og rammen er fra Søstrene Grene. Dermed er alt holdt på budget. Jeg synes resultatet blev noget så fint, og barken ser så levende ud der inde bag glasset.

Jeg er begyndt at gå mere op i min kost den seneste måneds tid. Før i tiden har jeg elsket at bruge lang tid i køkkenet, at finde lækre råvarer og kælet for detaljerne. Det er jeg ved at finde frem til igen og kan mærke hvor meget det faktisk glæder mig og viser sig på energikontoen. Blandt andet derfor vil der fremover være mere mad inspiration at finde mere på bloggen.

// A short update with a little help from Instagram. 

I keep on decorating my new home. This time I have framed pieces of my favorite tree. The birch. I love the result and in general I love projects as this one. My next one will be framed leaves from different trees. 

I have been using more time cooking lately. Earlier i spend a good amount of time searching for great commodities, the cooking and the arrangement of the food. I look forward to start doing that again as I know it makes me happy and significantly more energetic. Partly for this reason you will start getting food inspiration in here in the future. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s