Gazelle

c600x632An Adidas Original

Disse dage drømmer jeg om Gazeller i alverdens smukke farver. Jeg har aldrig selv ejet et par, men jeg har ladet mig fortælle at de er noget af det bedste at gå i. Derudover er det nogle ret så billige sneakers i forhold til design og materiale. De er så stilrene i looket at jeg også ser dem som et fornuftigt køb, hvis man leder efter et par lækre sneakers som man kan have i mange år fremover. De findes i de fleste udgaver på Asos. Hermed er tippet givet videre.

Imorgen tager jeg til modeshowet “We do fashion” på Aarhus rådhus. Her vises afgangskollektionerne kreeret af 16 nyuddannede designere fra VIA Design. Dette glæder jeg mig umådeligt meget til og vil selvfølgelig opdatere på Instagram løbende og dokumentere derfra derinde imorgen.

// I’m in love with Adidas’ Gazelle. A high quality sneaker which is still affordable. The materials and colors are perfect. Take a look at Asos where you can find most of them. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s