A blackout

But why?

Hvad skal disse blackouts til for? Hvad er det? Hvad skal vi dog bruge det til? Jeg er vis på at et par stykker af jer har tænkt mindst en af disse tanker. Jeg forstår jer godt, så derfor får i forklaringen her.

Mine “blackouts” er et moodboard med billeder der inspirerer mig her og nu. Disse moodboards/ blackouts har to funktioner. De er til for at inspirer jer og mig. Derudover er de en nem måde at holde liv og inspirationen på bloggen hen over weekenden. Jeg har nemlig en tanke om at weekenderne bedst bruges på at planlægge den følgende uges indlæg og netop derfor er disse blackouts en nem måde at undgå total stilhed herinde weekenden over. Smart eller?

Fortæl mig gerne hvad i tænker herom. Ærlighed er guld i mine øjne.

// You might have wondered about what these weekly blackout are and why I post them. The blackout is a moodboard with images that inspires me at the moment. I use the moodboard to keep the blog alive and inspiring during the weekend where I plan out the post for next week. Clever or not? Tell me what your thoughts on these blackouts are. Honesty is gold to me.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s