If tears were gold

c600x593

All Burberry

All this would be mine

Som i ved elsker jeg at lave mine små kollager med outfitinspiration. Nogle gange med high street items andre gange er det all high end. Denne gang stod selveste Burberry for skud og jeg lod mig ikke nøjes med et enkelt outfit. Det eneste jeg ikke kunne finde hos Burberry var sko der faldt i min smag. Uanset har i her mine absolutte favorititems. Farverne, materialet, frynserne og linjerne er helt i vinkel.

Gør i det samme som jeg: lader drømmene få frit løb og lader jer inspirere at udtryk og design selvom i ikke umiddelbart vil gå ud og købe disse med det samme? For mig kan det sagtens lade sig gøre, at nyde et besøg i en eksklusiv butik uden at gå derfra med et køb. Det at komme tæt på designet, træde ind i et univers, se helheden, fornemme atmosfæren og føle på materialerne giver mig meget.

// I often make these collages with outfit inspiration. Sometimes with hight street items others with high end. This time my focus was on Burberry only. The only thing I couldn’t find was that perfect pair of shoes. However I love the colors, materials, fringes and lines of these pieces. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s