Welcome

_MG_6694_2

_MG_6699

_MG_6707_2

This is my workspace 

Endelig føler jeg mig klar til at vise jer lidt mere af mit nye hjem. Denne gang er det mit hjemmekontor, placeret i soveværelset, der skal vises. Alle detaljer er på plads og jeg er mere end tilfreds med resultatet.

Stilen er ret enkel, og så alligevel ikke. Jeg har gjort meget ud af at blande gammelt og nyt, design og personlige kreationer og affekter. På den måde får hjørnet her mere personlighed og liv. Farverne er holdt i sort/hvid og så de smukke juvelfarver, som giver en vis varme og kant.

_MG_6698_2

_MG_6703

Af de mest betydningsfulde ting vil jeg nævne kameraet og det store objektiv. Begge dele har min far givet videre til mig sammen med sin passion for at fotografere. Derudover er der opslagstavlen som er fyldt med minder og inspiration – derfor er denne uundværlig for mig. Sidst men ikke mindst er der familiebilledet, af min mor, bror og jeg. Et billede der hver dag minder mig om dem.

// Finally I feel ready to show you another part of my new home. This time I’m focusing on my workspace, the place I spend most of my awake hours. 

Advertisements

3 thoughts on “Welcome

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s