A little secret or five

About me

Jeg sagde de vildeste ting som barn og når jeg siger vilde, så mener jeg pinlige. Som 5-6årig sagde jeg med kærlighed i stemmen “du ligner en model” til min mor. Straks herefter skiftede mit udtryk til lettere hånligt og jeg tilføjede “hvis du altså havde en sæk over hovedet“. WHAT? Hvordan kunne jeg overovedet tænke sådan. Jeg var ikke engang teenager og gal på verden. Det var en periode jeg havde hvor jeg kom med flere udsagn som dette og det udelukkende til min mor. Undskyld mor. Du var og er smuk.

Som barn og teenager var mit største ønske at blive model. Jeg ville give min højre arm for det og stillede op til utallige castings. Jeg fik aldrig et ja, og skuffelsen over det står tydeligt for mig den dag idag. Hvis jeg skal være ærlig, så er det en drøm der stadig bor et eller andet sted i mig.

Jeg trives bedst om aftenen/natten. Her blomstrer min kreativitet og jeg er for alvor impulsiv og effektiv. Det er oftest om natten jeg skriver på min roman og det er ligeledes om natten jeg kan tænke klart og skrive gode jobansøgninger.

Jeg elsker ost. Virkelig ELSKER. Hvis det ikke var for ost var jeg åleslank. For at det ikke skal være løgn havde jeg engang en kæreste, som var nødt til at sætte en post-it på osten i køleren. “Nix pille” stod der. Hvis ikke den havde været der, havde han slet ikke fået andel i osten. Ahem.

Jeg er enormt perfektionistisk og alt er pænt og ordentligt i mit hjem. Alligevel har jeg de mest rodede skuffer i kongeriget. Grunden: Man kan jo ikke se det, når skufferne er lukkede. Det giver vitterligt ikke mening. Så husk: hvis du kommer på besøg hos mig og tænker, “hun lever da næsten provokerende pænt“, så er der altså et seriøst kaos i skufferne!

// I was more than rude as a child. My greatest childhood dream was to become a model. I love, love, love cheese. I’m a perfectionist when it comes to my home but none the less my drawers are messy. My creativity blossoms at night, which is why I write on my novels at these hours. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s