Stop it

c600x590

Lala Berlin bag, Alexander Wang boot, Céline sunnies, Acne Studios tee and Paige jeans

Right now!

Mere vil ha’ mere. Så når jeg får lidt sol vil jeg ha’ sol med fuld knald på. Får jeg forår vil jeg ha’ sommer.

Derfor glæder jeg mig i få øjeblikke over forårets lune sol, at have fundet de lettere sneakers frem sammen med en tyndere frakke. Når det så er taget ind glæder jeg mig til det næste stadie. Til bagende sol, ingen jakke og et par solbriller på næseryggen. Sommeren for mig er lig med frihed, lethed, leg og festival. Derfor drømmer jeg afsindigt om at bruge mine søde skattepenge på en NorthSide billet og at iføre mig et outfit lig det ovenstående (måske med undtagelse af de tunge støvler – de er nu bare så åndssvagt pæne). Tasken har jeg allerede og knuselsker den.

// Spring has arrived in Aarhus/Denmark and it makes me long even more for summer and light clothes. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s