Strups

69d319de11dd8019c3cff9046cb6d7ac_h736w640_minRandom Constellation

Jeg er fuldstændigt pjattet med dette print af Strups. Det finurlige ved det er at det i dagslys fremstår blåt og hvidt, mens det i mørke forvandles til en selvlysende nattehimmel. Det er da om noget specielt og ganske magisk. Jeg forestiller mig også det ville være et kæmpe hit hos børn. Jeg husker i hvert fald de selvlysende stjerner jeg havde klistret op på loftet som barn – de var skønne.

// I have a little crush on this beautiful print by Strups. What’s special about it is the transformation. In daylight it’s blue and white as on the photo. However, in the darkness it becomes fluorescent. It’s quite special and a bit magical to me.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s