Five things

I enjoy 

At lave en god kop te og dykke ned i Le21èmes univers af smukke streetstylebilleder. Adam Katz Sinding, som er manden bag kameraet er min ultimative favorit, når det kommer til modefotografer.

8484-Le-21eme-Adam-Katz-Sinding-Ursina-Gysi-Paris-Fashion-Week-Fall-Winter-2015-2016_AKS9656

At gå på museum. Især alene. Det er fortryllende at kunne gå fordybet i egne tanker og kigge på kunst. Disse dage drømmer jeg om at tage til Sjælland, så jeg kan se The Enclave af Richard Mosse på Louisiana.

At se boligprogrammer på DR. Jeg elsker blandt andet Danmarks skønneste hjemKender du typen og De vilde huse. Se for eksempel bare det her. Det må være det fedeste at være en del af de programmer – nøj det gad jeg godt!

At gå lange ture. Med vandet og skoven så tæt på mit hjem kan jeg slet ikke lade være med at gå ud. Som noget nyt er jeg begyndt at lade mobilen blive hjemme, for på den måde kun at koncentrere mig om det jeg omgiver mig med og oplever på min vej.

At lytte til musik. Jeg nyder i højere grad end nogensinde musikken og elsker at ligge og lytte til det med mine hørebøffer på. Lige for tiden er det stadig Alt J der lyttes mest til herhjemme.

// Taking a long walk on the beach or in the forest. Listening to my favorite music. Watching tv programs about homes and interior decorating. Drinking a great cup of tea while looking at Adam Katz Sindings awesome work at Le21ème. Visiting a museum alone. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s