H&M Studio SS15

c600x696Favorites 

Hermed mine favoritter fra H&Ms SS15 kollektion (som rammer butikkerne idag!). Især den smukke bordeauxfarvede jakke og de fine midnatsblå shorts måtte gerne finde hjem til min garderobe. Denne forårs/sommer kollektion fra H&M indeholder generelt mange lækre items, som i høj grad fletter fingre med de tendenser tidens modebillede bærer præg af. Fortsat 70’er stil med dybe farver, ruskind, farvet læder og herreinspirerede sko. Derudover er denne kollektion inspireret af amerikansk sportswear og stærke Miami referencer. Jeg er personligt fuldstændigt pjattet med det.

Om Studio kollektionerne siger Ana Hernandez, designeren bag: “I forhold til at arbejde med andre H&M Linjer er Studio-kollektionen en lille, indkapslet kollektion, hvor vi kan operere på et højere niveau rent modemæssigt og med lidt bedre kvaliteter.” Kilde H&M Life

// These are my favorite items from H&Ms SS15 collection. Especially the bordeaux jacket and the dark blue shorts are growing on me. As you see the collection is inspired by american sportswear, Miami and the seventies. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s