Valentino sneaker

c600x600

Valentino sneakers, Acne Studios tee and Fram Denim jeans

The styling

Nu når jeg har vist jer mine “drømmesneakers” fra Valentino, er det på sin plads at vise jer hvordan jeg ville style dem. For det første ville jeg lade dem stjæle billedet fuldstændigt. Det ville jeg gøre ved at style dem med kulsorte items, som vil få dem til at stå så lækkert frem. Derudover vil jeg holde det simpelt, igen fordi de sneakers der taler for sig selv og har nogle detaljer der skal ses. Her har jeg valgt et par sorte jeans med kig til knæene fra Frame Denim og en oversized t-shirt fra Acne Studios.

English recap: This is how I would style the Valentino sneaker. A styling that makes the sneaker into the center of attention, just as it should be. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s