Elkeland

elkeland_wallhanging_blue_45_72dpi

Elkeland_wallhanging_blue

Wallhanging

Gisp! Det er med hamrende hjerte jeg falder i svimer over disse to smukke vægdekorationer. Det føles som noget nær en forelskelse. Jeg kigger da også lige forbi billederne et par gange eller fem om dagen, bare for at se om jeg nu også så rigtigt. Det gjorde jeg, de er virkelige og jeg er forelsket.

Bevares, de er meget meget specielle, men måske netop derfor taler de til mig. Farverne, materialekombinationen og hele designet skriger mit navn. Stængerne er af kobber og kvasterne er af marinould, så der er kvalitet for pengene.

Selv ville jeg hænge dem over min sofa eller for enden af spisebordet. De er langt dyrere end hvad mit budget tillader, men man kan jo drømme. De kan findes lige her og her.

English recap: I’m madly in love with these two wall hangers by Elkeland. They are made from copper and marino wool. If they were mine, I would place them above my sofa or at the end of the dinner table. 

Advertisements

One thought on “Elkeland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s