L’heure bleue

tumblr_mzvj75WgKF1r3bik3o1_500

The smaller joys of life

Jeg sidder med et åbent vindue og skuer ud på den smukkeste mørkeblå himmel. Klokken er 19 og fuglene er sat i med flerstemmigt kor. Det er som at høre dem synge en tak for den smukke dag. Lykken i deres kvidren er ikke til at tage fejl af og i mine øjne er dette et af de fineste øjeblikke på en forårsdag. L’heure bleue, den korte tid lige før solen går ned. L’heure bleue og så sol ned- og opgang. Det er tidspunkter der minder mig om hvor mange smukke øjeblikket livet skænker os. Kors, hvor lyder det overromantiseret, men jeg forsøger blot at minde mig selv og jer om at nyde skønheden midt i travlheden.

English recap: I simply love l’heure blue, the time just before the sun goes down. When every thing gets dark outside, while the birds sings their song of joy. Remember to enjoy these beautiful moments. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s