Pinterest

Update

Jeg har, som man kan læse på instagram, lavet en større opdatering af min Pinterestprofil. Dette betyder at en del gamle opslagstavler er blevet slettet og nye er kommet til. Alle opslagstavlerne tager udgangspunkt i det materiale der også er at finde på bloggen, der er bare meget mere af det. Langt fra alle billeder er mine egne, men det fremgår under hver billede hvor de har deres oprindelse fra. Min pinterestprofil hedder noget så opfindsomt som Cecilie Borggaard Christoffersen.

De fire opslagstavler inde på Pinterestprofilen for Unleashed Thoughts består nu af  mode, boligindretning, fotografi/collager/fotokunst og en stor opslagstavle dedikeret specielt til bloggen her. Jeg håber i vil tage et kig derind og eventuelt følge profilen, som for mig er en fantastisk visuel legeplads og inspirationskilde.

Indtil nu har jeg ikke opdateret profilen specielt ofte, men nu da den er mere overskuelig og lækker vil jeg opdatere den et par gange om ugen.

English recap: I have updated my Pinterest profile. Some pin boards are deleted and new ones have been made. I hope you will take a look at it and maybe you feel like following me in there too. The profile is called Cecilie Borggaard Christoffersen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s