A tropical home

foto-botanik-70x100-presse

foto-botanik-70x100-presse2

foto-botanik-70x100-presse3

foto-botanik-70x100-presse4

Kristina Dam

Jeg bliver bare aldrig færdig helt med at ønske mig kunst til hjemmet. Lige nu har jeg en periode hvor fotokunsten har stjålet mit hjerte.

Til FindersKeepers markedet fik jeg endelig snakket med min absolutte favorit standholder og fotograf Søren Christian Staun Pedersen / Staun P. Han arbejder med det mørke, melankolske og “nøgne”. Det mørke er enormt moderne at tilføje hjemmet for tiden, men jeg må sige at det er den melankolske stemning der fanger mig ved hans værker. Stemninger og udtryk der er så stærke og på sin vis hamrende smukke. Derfor skulle jeg selvfølgelig have lidt med hjem derfra. Det blev til et A3 foto og tre i A5 – alle indrammede i sort undtagen én som skiller sig ud i sin messingramme.

Nu drømmer jeg om at tilføje endnu mere af denne kunstgenre til stuen. Denne gang er det Kristina Dams botaniske motiver der fanger mig. De er slørede, tropiske, og rummer på en eller anden måde en stilhed som jeg godt kan lide. De ville gøre sig så godt i en gruppe på fire. Se dem lige her.

English recap: My absolute favorite kind of art these days are photo art. I just bought the most beautiful, dark, melancholic posters by Staun P and now I’m dreaming of these tropical, dusty pieces by Kristina Dam. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s