An instapost

@UNLEASHED.THOUGHTS

Hermed en lille opdatering på livet. Jeg har været lidt ved siden af mig selv på det seneste og har haft et stort behov for at lytte til mig selv. At passe på mig selv. Det har jeg gjort ved at genoptage yogaen, spise god mad og sove når jeg har haft behov for det – også midt på dagen.

Jeg er så småt ved at komme ovenpå igen. Det lækre forårsvejr og sol på næsen hjælper unægteligt på det. Heldigvis. For hvis jeg skal være ærlig, så skræmmer det mig mere end det burde, når jeg får en nedtur. Jeg frygter at ryge alt for langt ned og enddog blive syg igen.

English recap: I have been feeling a bit sad lately. This means I have been taking extra good care of my self with yoga sessions, great food and lots of sleep. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s