Collage

c600x728

Christian Dior so real sunnies, Ganni boots, Isabel Marant bag and Karen Walker harvest mirrored sunnies.

Of desire #1

Jeg har lavet en lille sød collage med de ting jeg allerhelst ville føje til garderoben. Den består af alle de ting der er uden for rækkevidde, men som jeg finder ufatteligt smukke. Jeg burde præsentere nogle billigere items, ja. Sagen er bare den at pris og kvalitet hænger sammen og jeg vil hellere vise det jeg synes er lækrest. Selv har jeg sat mig for at købe sjældnere, spare op og så investere i de ting jeg virkelig drømmer om i stedet for at gøre mange småkøb, som alligevel løber op i mange penge i sidste ende.

English recap: These are a few of my favorite things… On my wish list. 

Advertisements

3 thoughts on “Collage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s