Musikhuset Aarhus

foto 1-20

foto 4-9

foto 2-18

The artist wardrobe 

Idag var der, for offenligheden, helt eksklusivt åbent ind til kunstnergarderoben i Musikhuset (Aarhus). Dette event var lavet i samarbejde med Ukendt Aarhus, hvis fotokunst nu pryder de otte garderoberum. 

Ud over fotokunsten af Ukendt Aarhus er rummene fyldt med lækre designmøbler og detaljer holdt i grå, mørkeblå og messing. Dette giver rummene et ganske luksuriøst udtryk. Jeg var fuldstændigt pjattet med det!

Som bonus fik de første 100 gæster en plakat af Ukendt Aarhus med sig hjem. Jeg var så heldig at få plakat nummer 35. Den skal med sikkerhed pynte i min stue, ligeledes blandt messing og blå nuancer. 

English recap: I visited Musikhuset (Aarhus/ Denmark) today. They made a very special event, where I among others got to see the artist wardrobe. The artist wardrobe at Musikhuset is eight rooms with design furnitures, brass and dark blue details, grey walls and now photo art by Ukendt Aarhus. Ukendt Aarhus’ photographies are shot from “above” the city of Aarhus at night. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s