Take a listen

Sia and Hozier 

Kan i huske min tidligere sammenligning mellem disse to musikvideoer? Jeg tænkte de begge godt kunne bruge at blive vist frem igen. Det er mine favorit musikvideoer over dem alle. Det dyriske, elegante, følelsesbetonede, sårbare og den “nøgne påklædning” er spot on. Det fanger og betager mig. 

English recap: These are my absolute favorite music videos these days. I have compared them with each other earlier, as they both are sincere, “naked”, elegant, animal like and vulnerable. They captivates me. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s