A new header

c600x204

Is on its way

Jeg arbejder på højtryk, for at få lavet en header til Unleashed Thoughts. En header der skal give bloggen mere kant og personlighed. Det driller bare så meget, at jeg til tider er ved at springe i luften af irritation. Tålmodighed er nemlig ikke en af mine stærke sider. Patience my ass.

Så nu vil jeg pænt lade det ligge lidt og se et afsnit House of Cards, for derefter at genoptage kampen. For så let giver jeg ikke op, jeg skal bare liiiige falde ned igen.

Forresten så kan i måske fornemme min kærlighed til en af tidens mest moderne planter – Monstera Deliciosa? Jeg er så vild med den plante, at jeg ofte bytter om på ordene monster og monstera. Især når jeg tænker. I dag blev det til: jeg er monstera sulten – jeg skal da ha’ de double Oreos der! 

tumblr_njdc0ewk9p1qhf9wro1_1280

English recap: I’m working on a new header. However it’s not as easy as I thought it would be, so my patience is getting tested. A non existing patience that is. The new header will make the blog appear more personal and edgy. At least that’s the plan. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s