Someone worth following

On instagram

Jeg har (igen igen) fundet nogle af mine favorit instagramprofiler frem til jer. Denne gang er det en god blanding af interiør, planter, design og mad. Tag et kig på det – og mens du er igang, så besøg også gerne @UNLEASHED.THOUGHTS

@fantasticfrank Her er et lækkert æstetisk univers, hvorfra jeg samler inspiration til boligindretning. Det er egentligt ejendomsmæglere fra Berlin og Stockholm, der står bag.

@langhoffogjuul Dette er en af Aarhus’ mest populære/ fashionable cafeer/ restauranter. Stedet er indrettet med designklassikere, Royal Copenhagen stel og smukke detaljer. Der er så fotogent, man skulle tro det var løgn. Selv har jeg kun lige stukket hovedet ind af døren, så at spise der er absolut på min “må snart opleves” liste.

@tot_gesicka Er et lækkert upcoming møbelbrand. Blandt andet laver de taburetter med aftageligt sæde. Et sæde der ligeledes kan justeres, så det vipper mere eller mindre.

@elkeland.visual.studio Her er et af mine favoritbrands, når det kommer til design af wallhangers og skulpturer. Deres mix af materialer, udtryk og farver er spot on.

@kaktus_kbh Bag denne profil står nogle unge københavnske kvinder med en passion for og en viden om kaktusser uden lige. Under FindersKeepers markedet købte jeg den fineste kaktus af dem og den stortrives.

English recap: These are some of my favorite Instagram profiles. They are absolutely worth following – take a look for yourself. And while you are at it feel free to visit @UNLEASHED.THOUGHTS. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s